logo

Kennet Birch Vinderslev snupper vandrepokalen for 5. år i træk

På konkurrenceområdet til gårsdagens Langesømesse blev der dystet i flere discipliner indenfor skovbranchen. Til DM i udkørsel af træ duellerede syv af skovens dygtigste maskinførere i et neglebidende opgør, om at kunne træde op på øverste træstub og snuppe den prestigefyldte vandrepokal. Derudover blev der sat nye rekorder på den bane, hvor seks modige skovbrugselever dystede i Skills om at blive Danmarks bedste skovarbejder.

Til DM i udkørsel af træ blev der dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn – i år i en Ponsse Buffalo. Det var en særligt spændt Kennet, som satte sig bag rettet til konkurrencens finale heat. En sejr ville nemlig betyde, at Kennets navn skulle indgraveres for tiende gang på mesterskabets vandrepokal. Trods nerver, vandt han en overbevisende sejr med en tid på 5.47.

Mesterskabets nr. 1 var efterfulgt af Josef Karlsson, der klarede finale heatet på 6.19, og Anders Haarbye kunne også træde op på sejrsstubben med en flot tredjeplads.

Overvejer at stoppe på toppen

Det var en rørt og glad Kennet, der efter præmieoverrækkelsen satte et par bevægende ord på dagens indsats.

”Det er jo altid godt at vinde, og jeg må jo ærligt indrømme, at jeg er et konkurrencemenneske. Nu må jeg hjem og overveje, om jeg skal stoppe her. De andre deltagere er meget dygtige, og de vil jo slå mig på et eller andet tidspunkt. Derudover ønsker jeg at give plads til nye deltagere i konkurrencen. Så måske giver det god mening at stoppe på toppen,” fortæller Kennet Vinderslev.

 

Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening (DSF), der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) delte standen på Langesømessen. Tovholder og ansvarlig for den praktiske afvikling af mesterskabet var skoventreprenør Bjarne Kallehauge.

Placering og tider for deltagerne ved DM i udkørsel:

 1. Kennet Birch Vinderslev - 5.47
 2. Josef Karlsson - 6.19
 3. Anders Haarbye - 7.28
 4. Lasse Jespersen – 8.16
 5. Poul-Henning Johansen
 6. Morten T. Jørgensen
 7. Thomas Thomsen


En tak skal desuden lyde til årets sponsorer ved DM i udkørsel 2021: Helms TMT-Centret A/S, Ponsse DK, Sampo Rosenlew, Special Maskiner A/S, Linddana A/S, SDS Danmark og Ecolog.

Nye rekorder til Skills

Udover DM i udkørsel blev der også afholdt Skills for skovbrugselever, og her dystede seks unge og talentfulde elever om at blive Danmarks bedste skovarbejder. Deltagerne skulle på tid vende sværdet på saven, afkviste en stamme, skære tre skiver af en stamme og til sidst fælde et mindre træ. Vinderen af konkurrencen blev Frederik Lausten, som satte en ny rekord i konkurrencen med sine 143 point. Til dagligt er Frederik elev hos Rohden Gods i Vejle. Her passer han bl.a. godsets fasaner.

”Det er helt vildt sjovt at være med. Jeg elsker den friske luft og det hårde fysiske arbejde”, fortalte Frederik, der deltog i konkurrencen for andet i år træk.

Placering for deltagerne ved Skills:

 1. Frederik Lausten
 2. Martin Jason Adelgaard
 3. Emilie Medum
 4. Jacob Jensen
 5. Danni Skjæveland Lautrup
 6. Christian Rasmussen

Skills blev arrangeret af Danske Maskinstationer og Entreprenører samt Dansk Skoventreprenør Forening. Der var fine præmier til deltagerne fra Husqvarna, HedeDanmark, OK, Sampo Rosenlew, Skovskolen, SDS Danmark og Ecolog. 1. præmien var bl.a. en Husqvarna 545 motorsav.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: 
Claus D. Clemmensen, chefkonsulent DM&E Skov tlf. 7641 3662 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Bjarne Kallehauge tlf. 4033 9497 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kennet Birch Vinderslev vinder DM i udkørsel af træ for fjerde år i træk

 

Pressemeddelelse
Vejle den 7. september 2020


Traditionen tro afvikles DM i udkørsel af træ til Langesømessen. Her samles gæster med interesse for juletræer og pyntegrønt samt forskelligt maskineri på det smukke messeområde ved Langesø.

I år duellerede otte erfarne maskinførere på en af skovens specialmaskiner om at vinde vandrepokalen og den prestigefyldte titel. Der blev dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn. Kennet kørte mest præcist og med den hurtigste tid og vandt derfor konkurrencen for fjerde år i træk. I alt har Kennet vundet DM i udkørsel af træ ni gange.

Allerede under første runde var Kennet den bedste, og i sidste finaleheat tog Kennet endnu en sejr med sin tid på 7.23. Mesterskabets nr. 1 var efterfulgt af Morten T. Jørgensen, der klarede banen på 7.49, og Anders Haarbye kunne også træde op på sejrsstubben med en flot tredjeplads.


Placering og tider for deltagerne ved DM i udkørsel

 

 • Kennet Birch Vinderslev - 7.23
 • Morten T. Jørgensen - 7.49
 • Anders Haarbye - 8.14
 • Josef Karlsson - 8.16
 • Gerth Kristiansen
 • Lasse Jensen
 • Poul-Henning Johansen
 • Lars Prangsgaard

 


Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening (DSF), der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) delte standen på Langesømessen. Tovholder og ansvarlig for den praktiske afvikling af mesterskabet var skoventreprenør Bjarne Kallehauge.

En tak skal desuden lyde til årets sponsorer ved DM i udkørsel 2020: Helms TMT-Centret A/S, Q8 Danmark A/S, Ponsse DK, Sampo Rosenlew, OK, Special Maskiner A/S, Dansk Skovkontor, Linddana A/S, Maskinstationen & Landbrugslederen, SDS Danmark, Förch, Prinoth og Wirtgen Group.

Skills for skovbrugselever

Udover DM i udkørsel blev der også afholdt Skills for skovbrugselever, og her dystede syv unge og talentfulde elever om at blive Danmarks bedste skovarbejder. Deltagerne skulle på tid vende sværdet på saven, afkviste en stamme, skære tre skiver af en stamme og til sidst fælde et mindre træ. 

Generalforsamling i Dansk Skoventreprenør Forening 2019

Pressemeddelelse

Vejle den 5. februar 2019

Torsdag den 17. januar holdt DSF generalforsamling på Vingsted Hotel og Konferencecenter. Generalforsamlingen blev afholdt i forlængelse af DM&E’s Vidensdage den 17.- 18. januar 2019.
26 personer var fremmødt til generalforsamlingen. Disse repræsenterede
20 medlemsvirksomheder.

dsf

 

Læs mere her

 

Kennet Birch Vinderslev bliver danmarksmester i udkørsel af træ for andet år i træk

Pressemeddelelse
Vejle den 21. august 2018
Kennet Birch Vinderslev bliver danmarksmester i udkørsel af træ for andet år i træk

Ved DM i udkørsel af træ d. 16. august til Langesømessen kunne maskinfører Kennet Birch Vinderslev, Silkeborg tage vandrepolkaen med retur, da han for andet år i træk snuppede titlen som danmarksmester i udkørsel af træ med tiden 13:13 i sidste finaleheat.
I år kæmpede i alt 8 duellanter på den udfordrende bane i skoven om at vinde sejrstrofæet. Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening, der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører delte standen på Langesømessen. Skoventreprenør Bjarne Kallehauge var tovholder og ansvarlig for den praktiske afvikling af konkurrencen. Kolleger, familie, venner og messegæster kom og overværede udkørselsmesterskabet, der blev afholdt i højt solskin, og var alle gode til at heppe.

Traditionen tro, blev der dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn. Udkørselsmaskinen var i år en stor John Deere 810E, der var sponseret af Skovteknik - John Deere.
Alle otte deltagere startede med en kvalifikationsrunde, hvoraf de fire bedste gik videre til sidste finaleheat. Kennet Birch Vinderslev blev den suveræne vinder og danmarksmester i udkørsel af træ 2018 med en tid på 13:13 i sidste finaleheat, og kunne for andet år i træk tage den store vandrepokal med hjem. Kennet har i alt deltaget 13 gange til DM i udkørsel, og har i alt indtaget sejrsskamlens øverste trin 7 gange.
”- Det er naturligvis meget tilfredsstillende at vinde mesterskabet. Jeg kører jo mod nogle af landets mest erfarne og rutinerede maskinførere. Det er i det hele taget en rigtig god dag. Mine børn er med, og det betyder meget at kunne dele oplevelsen med min familie, siger en glad Kennet Birch Vinderslev.”
Sølvet gik til maskinfører Josef Karlsson med tiden 16:14, skarpt efterfulgt af Poul Henning Johansen, der med tiden 16:35, fik en flot tredjeplads.
De øvrige pladser blev fordelt til følgende:
4. Morten Thylvad Jørgensen
5. Anders Haarbye
6. Claes Petersen
7. Ronnie Thomsen
8. Thomas Nielsen
Alle deltagere fik præmier med hjem, der var sponsoreret af Dansk Skovkontor A/S, Helms TMT-centret A/S, Linddana A/S, Maskinstationen og Landbrugslederen, Ponsse AB, Sampo Rosenlew, SDS Danmark, Skovteknik - John Deere og Special Maskiner A/S.
Mange tak til alle sponsorer for jeres opbakning af konkurrencen og de mange flotte præmier.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Claus D. Clemmensen, DM&E Skov tlf. 7641 3662 eller Bjarne Kallehauge tlf. 4033 9497.

 

IMG 5287  IMG 5033  IMG 5028

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) samt Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) byder på masser af action på stand 75 til dette års Langesømesse

Pressemeddelelse
Vejle den 9. august 2018

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) samt Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) byder på masser af action på stand 75 til dette års Langesømesse

To stærke foreninger DM&E og DSF ser frem til at byde gæster velkommen på stand 75 til Langesømessen den 16. august, som afholdes i Nordfyns smukke omgivelser nær det fynske gods Langesø. DM&E og DSF er i år garant for en action-præget stand, hvor DSF tilbyder dig en plads på første parket til træklatring og DM i udkørsel af træ. DM&E vil samtidig stå klar til at rådgive dig om forhold indenfor skov, vand og naturpleje.

DSF og DM&E naturligvis er blandt de 125 udstillere på messearealet, hvor alle juletræsproducenter og branchen indenfor det grønne område mødes. Der vil være rig mulighed for at tilbringe nogle gode timer sammen, hvor besøgende kan få en faglig snak med foreningens medlemmer og ansatte.

- Vi håber at se en masse skovfolk på messen. Vi har arbejdet målrettet på at opbygge en stand med plads til forskellige aktiviteter. Faktisk er vores aborist, der skal vise træklarting, netop hjemvendt fra USA, hvor han deltog til VM i træklatring. Det bliver spændende at se hvad han kan, siger Claus Clemmensen, DM&E.

Også i år danner Langesømessen rammen om DM i udkørsel
Igen i år skal 8 garvede skoventreprenører konkurrere om at vinde sejrstrofæet, når der skal dystes i DM i udkørsel. Mesterskabet starter kl. 9.30 på konkurrencepladsens bane i skoven, og messegæster vil frem til kl. 14.30 kunne høre den brummende motorstøj fra udkørselsmaskinen på udstillingsområdet. 

Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke og stables et tårn af træklodser. Vinderen er den, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten. Konkurrencen bedømmes af et sagkyndigt dommerpanel, og de 3 bedst placerede skovmaskinførere tildeles pokaler efter indbyrdes placering. Desuden er der deltagerpræmier fra mesterskabets sponsorer til de øvrige deltagere. 

- Vi glæder os til endnu engang af afholde DM i udkørsel. Jeg synes, at fagkonkurrencen giver et godt billede af, hvor dygtige vores maskinførere er samt hvilke kundskaber, der skal til for at udføre dette arbejde, fortæller Nickolai Schlechter, der er formand for DSF.

Program for DM i udkørsel af træ ved stand 75

 • Kl. 09.30 konkurrencen starter
 • kl. 14.30 forventet afslutning
 • kl. 15.00 præmieoverrækkelse

Serviceoversigten udgives til Langesømessen
Serviceoversigten udgives af DSF hvert år til Langesømessen - i år i et oplæg på 9.000 stk. Den tilgår alle, der har relationer til dansk skovbrug og naturpleje. Serviceoversigten fungerer som et opslagsværk til at finde den lokale skoventreprenør. I oversigten er DSF’s medlemsvirksomheder listet, hvilket gør det muligt at finde skoventreprenører til alle typer opgaver. Uanset hvilken type opgave, sikrer DSF-medlemmer en seriøs, pålidelig og professionel sparringspartner.

For yderligere information, kontakt venligst: Konsulent - skov, vand og naturpleje Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E, tlf.: 7641 3662, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

download pressemeddelelsen her

1      2

Ny formand i Dansk Skoventreprenør Forening (DSF)

Pressemeddelelse
Vejle d. 29.01.18

Skoventreprenør Nickolai Schlechter, Dronningmølle blev ny formand for Dansk Skoventreprenør Forening ved bestyrelsens konstituering umiddelbart efter foreningens generalforsamling i Vingsted den 19. januar 2018. Som formand efterfølger han Viggo Mortensen, Jyderup, der har ønsket at fratræde som formand efter at have beklædt denne post siden 2014.

Formandsposten i DSF fører automatisk til en bestyrelsespost i DM&E’s, hvor DSF har været medlem som specialforening siden 2013. Nickolai Schlechter blev valgt ind i DSF’s bestyrelse sidste år, og kender således foreningens organisation indefra.

Bestyrelsen i DSF består ud over formanden af Peder Frederiksen, Faaborg, der er næstformand, Henrik Boelsgaard, Brande, Claus Mathiassen, Trustrup og Viggo Mortensen, Jyderup. Klaus Kaad, Augustenborg blev valgt som bestyrelsessuppleant.

Naturplejeopgaver og opgaver i skovbruget

Dansk Skoventreprenør Forening har 95 aktive medlemsvirksomheder. De har tilsammen et stort udbud af maskiner og udstyr samt rutinerede medarbejdere, således de kan løse alle former for opgaver i skovbruget såvel som naturplejeopgaver.

DSF har sekretariat hos DM&E i Vejle, hvor medlemsvirksomhederne har adgang til en fagkonsulent, med know how indenfor både skovbrug, naturpleje og vandløb.  Det er med til at sikre et højt kvalifikationsniveau hos de virksomheder, der er medlem af Dansk Skoventreprenør Forening, således de med rette kan betegnes som professionelle.

 

DSF bestyrelse IMG 5514  Nicholai Schlechter 1

DSF’s bestyrelse, fra venstre: Peder Frederiksen, Claus M. Mathiassen, den nye formand Nickolai Schlechter, Klaus Kaad (ny suppleant), Henrik Boelsgaard samt den afgående formand Viggo Mortensen.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Formand DSF Nickolai Schlechter, tlf. 7241 8416.
Sekretær DSF Erik Groth, tlf. 2048 3888.

Tæt løb ved DM i udkørsel

Med en tid på 8:31 gennemførte Kennet Birch Vinderslev banen ved DM i udkørsel, og den præstation gjorde ham til dette års Danmarksmester. Mesterskabets nr. 1 var skarpt efterfulgt af Anders Haarbye, der klarede banen på blot 15 sekunder mere og Josef Karlsson på en 3. plads, der fik en tid på 8:54.


I alt otte deltagere satte sig i Komatsu udkørelsesmaskinen sponsoreret af Helms TMT-Centret d. 17. august, hvor mesterskabet fandt sted - traditionen tro på Langesømessen. Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening, der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører delte standen på Langesømessen. Tovholder og ansvarlig for praktiske afvikling af mesterskabet fra Skoventreprenør Bjarne Kallehauge.

Ved mesterskabet blev der dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn. Banen var ændret en smule i år med inspiration fra VM i udkørsel, som blev afholdt på Elmia Wood i Sverige i juni. Alle otte deltagere startede med en kvalifikationsrunde, hvor af de fire bedste gik videre til final heat og kampen om den store pokal. Kennet Birch Vinderslev endte øverst på træpodiet og en præmieoverrækkelse fandt sted med mange fine sponsorpræmier.

Dansk Skoventreprenør Forening ser tilbage på en god dag på Langesømesse og et godt mesterskab med spænding i toppen af feltet. En tak skal desuden lyde til årets sponsorer ved DM i udkørsel: Helms TMT-Centret A/S, Q8 Danmark A/S, Trelleborg, Alliance, Ponsse DK og Maskinstationen og Landbrugslederen.

Resultatet for DM i udkørsel
1. Kenneth Birch Vinderslev
2. Anders Haarbye
3. Josef Karlsson
4. Morten Tylvad Jørgensen
5. Kenneth Alvagård
6. Poul-Henning Johansen
7. Thomas Nielsen
8. Claes Petersen

For yderligere information, kontakt venligst:
Claus Danefeldt Clemmensen, Konsulent DM&E, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 7641 3662

DM i udkørsel og træklatring på Langesø Messe

Der bliver nok at se på stand 75 på årets Langesø Messe, som finder sted d. 17. august ved den smukke park ved Langesø. Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) og Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) arrangerer traditionen tro DM i udkørsel og træklatring på konkurrencepladsen på messen.

Ca. 150 virksomheder og 3000 besøgende bestående af fagfolk fra ind- og udland deltager på Europas største fagmesse for juletræer og pyntegrønt. Langesø Messe slår dørene op kl. 9.00, hvor DSF og DM&E står klar på standen til en faglig snak med de besøgende samt en række aktiviteter i løbet af dagen.
”Vi glæder os til endnu engang af afholde DM i udkørsel”, fortæller Viggo Mortensen, der er formand for DSF og uddyber: ”Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane, samtidig med at der læsses et antal træstokke og stables et tårn af træklodser. Vinderen er den, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten.” Konkurrencen starter kl. 9.30 på konkurrencepladsen ved stand 75.


Som supplement til udkørselsmesterskaberne viser DM&E Skov træklatring på konkurrencepladsen, hvor publikum kan se en professionel aborist klatre til tops og endnu hurtigere komme ned igen fra skovens høje træer.

Serviceoversigten udkommer til messen
Serviceoversigten udgives af DSF og udkommer en gang om året – i år i et oplæg på ca. 9000 stk. Serviceoversigten er et værdifuldt værktøj til alle inden for det grønne område og er udgivet siden 1994. Den viser, hvilke skoventreprenører der kan løse forskellige opgaver i skoven og giver ligeledes et overblik over, hvilket maskineri skoventreprenørerne har til rådighed. Den distribueres til alle, der har relationer til dansk skovbrug, herunder alle abonnenter på fagbladene Skoven, Grønt Miljø og Nåledrys – og så er den selvfølgelig også med på Langesø Messen.

For yderligere information, kontakt venligst:
Viggo Mortensen, Formand DSF, tlf. 2345 5255, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E Skov, tlf. 7641 3662, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Program DM i udkørsel af træ ved stand 75
Kl. 09.30: Konkurrencen starter
Kl. 14.30: Forventet afslutning
Kl. 15.00: Præmieoverrækkelse

 

 

Debutant vinder dette års DM i udkørsel af træ

PRESSEMEDDELELSE 23.08.16

Debutant vinder dette års DM i udkørsel af træ

Det blev en debutant, der torsdag d. 18. august 2016 kunne betræde sejrsskamlen som Danmarks nr. 1 i DM i udkørsel af træ til Langesømessen - Europas største fagmesse for juletræer og pyntegrønt. Prisen gik nemlig højst overraskende til maskinfører Kenneth Alvagård, Høng, som deltog i udkørselsmesterskaberne for første gang. I år var vindertiden blot 08:59:48.

Sølvet gik til maskinfører Kennet Birch Vinderslev, Silkeborg, med tiden 09:39:52 og 3. pladsen gik til Tom Møller, Gedved, med tiden 11:02:84.

Det var naturligvis Dansk Skoventreprenør Forening, DSF, der forestod arrangementet med skoventreprenør Bjarne Kallehauge som ansvarlig for den praktiske afvikling. I år blev mesterskabet afviklet på en solrig augustdag, og udkørselsmesterskabet havde også mange tilskuere i løbet af dagen, som stoppede op for at betragte, de øvede maskinførere i aktion.

I år var der 9 deltagere til mesterskabskørselen. Ved mesterskabet dystes der i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsning i terræn. Alle 9 deltagere starter med en kvalifikationsrunde, hvor de 4 bedste straks går videre til finalen om danmarksmesterskabet. Vinderen er den deltager, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten.


De øvrige pladser blev fordelt til følgende:

 • Josef Karlsson
 • Anders Sørensen
 • Poul H. Johansen
 • Gert Kristensen
 • Morten Tylvad
 • Bo Juulsgaard


Udkørselsmaskinen var en 8 hjulet Ponsse Wisent stillet til rådighed af Ponsse AB.

Sponsorer ved DM i UDKØRSEL:

 • Ponsse AB
 • SDS Danmark
 • Q8 Danmark
 • Trelleborg Dæk
 • Maskinstationen og Landbrugslederen

For yderligere oplysninger, kontaktvenligst:
Bjarne Kallehauge tlf. 40339497 eller Claus D. Clemmensen tlf. 76413662

Download pressemeddelelsen her

PRESSEMEDDELELSE LANGESØ

Mød brancheforeningerne Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) og Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) på Langesømessen d. 18. augustStemningsbillede 0

Den skønne parknatur og solskin danner typisk rammerne for Langesømessen, hvor DSF og DM&E skov naturligvis er blandt de 125 udstillere på messearealet. Traditionen tro udgiver DSF, brancheforeningen for professionelle skoventreprenører, Serviceoversigten for 2016/2017 til Langesømessen.

Der er mulighed for at tilbringe nogle gode timer sammen, når den årlige Langesømesse den 3. torsdag i august besøges af over 3000 fagfolk fra ind– og udland. DSF og DM&E skov er med, og brancheforeningerne byder i løbet af dagen på forskellige aktiviteter.  Foreningen opfordrer desuden messens gæster til at til at tage en faglig såvel som uformel snak med foreningens medlemmer og ansatte ved deres stand nr. 75. Samtidig er det en helt særlig tid på året, nemlig den tid, hvor DSF udgiver Serviceoversigten for 2016/2017.
- ”Serviceoversigten er et produkt, vi er særligt stolte af. Det er et yderst velskrevet samt værdsat værktøj til markedsføring over for skovbruget, hvor den bliver brugt til at finde leverandører af forskellige ydelser. Det er lige fra entreprenøren med den store skovningsmaskine og flishugger til manden med motorsaven,” siger Viggo Mortensen, som er formand for DSF.
Serviceoversigten udgives af Dansk Skoventreprenør Forening og udkommer én gang om året i et oplæg på ca. 5000 stk. Den distribueres til alle, der har relationer til dansk skovbrug – herunder alle abonnenter på fagbladet SKOVEN, hvilket gør den til et værdifuldt værktøj til alle inden for det grønne område.


Udgivet i over 20 år
Serviceoversigten blev første gang udgivet i 1994 og har siden været med til at styrke profileringen af Dansk Skoventreprenør Forening. Den tilgår automatisk alle medlemmer af Dansk Skovforening og Juletræsdyrkerforeningen og viser, hvilke skoventreprenører der kan løse forskellige opgaver i skoven. Ligeledes giver den et overblik over, hvilket maskineri skoventreprenørerne har til rådighed.
- ”Når du benytter en entreprenør, der er repræsenteret i Serviceoversigten, kan du være sikker på at få en troværdig og professionel tilgang til dine opgaver,” fortæller Bjarne Kallehauge, som har været medlem af DSF siden 1997.


DM i udkørsel og træklatring
Traditionen tro arrangerer DSF DM i udkørsel af træ til Langesømessen. Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke. Desuden skal der stables et tårn af træklodser. Vinderen er den deltager, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten. Som supplement til udkørselsmesterskaberne vil DM&E skov vise træklatring på konkur¬rencepladsen, hvor publikum vil kunne se en professionel aborist klatre til tops og endnu hurtigere komme ned igen fra skovens høje træer.
For yderligere information, kontakt venligst: Konsulent - skov, vand og naturpleje Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E, tlf.: 7641 3662, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Program DM i udkørsel af træ ved stand 75
•    Kl. 09.30 konkurrencen starter
•    kl. 14.30 forventet afslutning
•    kl. 15.00 præmieoverrækkelse

P1170367

PRESSEMEDDELELSE 19. juli 2016

Maskinførere i skovbruget opfordres til at deltage i mesterskabskørslen med udkørselsmaskine på
Langesømessen d. 18. august

Når Dansk Skoventreprenør Forening, DSF, traditionen tro arrangerer danmarksmesterskab i udkørsel af træ på Langesømessen, torsdag den 18. august 2016, bliver der dystet i præcisionslæsning med terræntransport og tårnbygning.

Mesterskabet vil finde sted i den smukke park, hvor ca. 125 firmaer udstiller årligt. Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke. Desuden skal der stables et tårn af træklodser. Vinderen er den deltager, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten.

- ”Dansk Skoventreprenør Forening opfordrer skovmaskinførere til at deltage i konkurrencen på Langesømessen den 18. august og være med til at vise denne disciplin i skovbruget, siger en Viggo Mortensen”, som er formand for Dansk Skoventreprenør Forening.

Sagkyndigt dommerpanel
Konkurrencen bedømmes af et dygtigt dommerpanel. De 3 bedst placerede, skovmaskineførere tildeles pokaler efter indbyrdes placering. Desuden er der deltagerpræmier fra mesterskabets sponsorer til de øvrige deltagere.

Tilmelding til mesterskabet skal ske senest 3. august 2016 til Maria Holm Olesen tlf.: 7641 3671 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

For yderligere oplysninger kontakt venligst Maria Holm Olesen, tlf. 7641 3671 / mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Program for DM i udkørsel:
Mødetidspunktet for deltagere er kl. 08.00 på DSF´s stand 75, hvorefter dommerne gennemgår reglerne og banelægning. Der vil desuden være kaffe og rundstykker til de deltagende.

kl. 09.30    Forventet konkurrencestart
kl. 14.30    Konkurrencen forventes afsluttet
kl. 15.00    Præmieoverrækkelse

Læs mere

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside