logo

25/8/2014

langesoe-2014-2

Fra venstre: Gert Kristensen , Josef Karlsson og Sune Johansen

Ved danmarksmesterskaberne i udkørsel af træ arrangeret af Dansk Skoventreprenør Forening i forbindelse med Langesø Messen gennemførte Josef Karlsson fra Sdr. Nissum finalerunden på rekordtid, 6 min 55 sek.  Josef er til hverdag maskinfører hos skoventreprenør Torben Poulsen, Haderup og var ved årets danmarksmesterskab med udkørselsmaskine også nr. 1 i den indledende kvalifikationsrunde, hvorfra de 4 bedste skulle kappes om medaljepladserne til danmarksmesterskabet.

Josef ’s rekordtid skyldes ikke blot en hurtig gennemkørsel af ruten og stabling af tårnet, men også hans sikre hånd, der bevirkede, at han gennemførte uden strafpoints overhovedet.

Andenpladsen gik til Sune Jørgensen, Horsens i tiden 7 min 25 sek., mens Gert Kristensen, Kværndrup erobrede 3.pladsen i tiden 7 min 49 sek.

Den forsvarende 3-dobbelte danmarksmester Kenneth V. Nielsen måtte se sig distanceret til en 5.plads i den indledende runde og kom dermed ikke til opstilling i finalerunden.

Konkurrencen blev i år gennemført på den ny konkurrenceplads, som Langesø Gods har etableret inde i skoven på udstillingsområdet for Langesømessen. Der var 11 maskinførere, som stillede op til mesterskabet, hvilket er flere end tidligere år. Den mest trofaste deltager er Poul Henning Johansen, Gisselfeld Kloster, som i år deltog for 15. gang i træk. I sit daglige job kører han udkørselsmaskine på det midtsjællandske gods’ skovbrug med 2300 ha skov og har i år 25 års jubilæum i dette job.

Årets mesterskabskørsel blev ledet af skoventreprenør Bjarne Kallehauge, Broby, og kørslen gennemført med en Gremo 1050, som skoventreprenør Torben Stabell, Østbirk havde stillet til rådighed. En række sponsorer blandt skoventreprenørernes leverandører havde doneret fine præmier, så alle deltagere kunne premieres.

Yderligere oplysninger:
Bjarne Kallehauge tlf. 4033 9497 - Erik Groth tlf. 2048 3888

Præmierne til DM I UDKØRSEL blev sponsoreret af:
Super Dæk
Helms TMT Centret
Q8 Danmark
Ponsse AB
Trelleborg dæk
Skovteknik A/S
Euromatic
Sampo Rosenlew
ROTO, NESTE OIL
LDM Kvalitets- og Miljørådgivning

 

langesoe-2014-1

Præmierne til DM I UDKØRSEL blev sponsoreret af:

Super Dæk

Helms TMT Centret

Q8 Danmark

Ponsse AB

Trelleborg dæk

Skovteknik A/S

Euromatic

Sampo Rosenlew

ROTO, NESTE OIL

LDM Kvalitets- og Miljørådgivning

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside