logo

Traditionen tro afvikles DM i udkørsel af træ til Langesømessen. Her samles gæster med interesse for juletræer og pyntegrønt samt forskelligt maskineri på det smukke messeområde ved Langesø.

I år duellerede otte erfarne maskinførere på en af skovens specialmaskiner om at vinde vandrepokalen og den prestigefyldte titel. Der blev dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn. Kennet kørte mest præcist og med den hurtigste tid og vandt derfor konkurrencen for fjerde år i træk. I alt har Kennet vundet DM i udkørsel af træ ni gange.

 

Allerede under første runde var Kennet den bedste, og i sidste finaleheat tog Kennet endnu en sejr med sin tid på 7.23. Mesterskabets nr. 1 var efterfulgt af Morten T. Jørgensen, der klarede banen på 7.49, og Anders Haarbye kunne også træde op på sejrsstubben med en flot tredjeplads.


Placering og tider for deltagerne ved DM i udkørsel

 

  • Kennet Birch Vinderslev - 7.23
  • Morten T. Jørgensen - 7.49
  • Anders Haarbye - 8.14
  • Josef Karlsson - 8.16
  • Gerth Kristiansen
  • Lasse Jensen
  • Poul-Henning Johansen
  • Lars Prangsgaard

 


Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening (DSF), der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) delte standen på Langesømessen. Tovholder og ansvarlig for den praktiske afvikling af mesterskabet var skoventreprenør Bjarne Kallehauge.

En tak skal desuden lyde til årets sponsorer ved DM i udkørsel 2020: Helms TMT-Centret A/S, Q8 Danmark A/S, Ponsse DK, Sampo Rosenlew, OK, Special Maskiner A/S, Dansk Skovkontor, Linddana A/S, Maskinstationen & Landbrugslederen, SDS Danmark, Förch, Prinoth og Wirtgen Group.

Skills for skovbrugselever

Udover DM i udkørsel blev der også afholdt Skills for skovbrugselever, og her dystede syv unge og talentfulde elever om at blive Danmarks bedste skovarbejder. Deltagerne skulle på tid vende sværdet på saven, afkviste en stamme, skære tre skiver af en stamme og til sidst fælde et mindre træ.

Pressemeddelelse
Vejle den 7. september 2020

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside

Godt at vide...

Serviceoversigten

Med Serviceoversigten i hånden er beslutningstagere på alle niveauer godt rustet, når der skal findes velegnede skoventreprenører til løsning af alle typer opgaver inden for skovbrug og naturpleje. Læs mere her...

06.jpg