logo

DSF kvalitetsstyringsmodel Kvalitetshåndbog for skoventreprenører

Nu foreligger en komplet kvalitetsstyringsmodel for skoventreprenører. Den er udarbejdet efter ISO Norm 9001 Light med krydsreferencer til samtlige entreprenørkrav i PEFC og FSC certificeringerne samt Smart Logging.

 

Kvalitetsstyringsmodellen har i efteråret 2010 været afprøvet i praksis som grundlag for en præcertificering og er nu klar til at blive taget i brug generelt. Det er et værktøj, som bl.a. kan bruges til en systematisk indhentning af oplysninger om en arbejdsopgave, inden den påbegyndes, og samtidig en dokumentation for, hvem der har ansvaret for de enkelte oplysninger.

Når en skoventreprenør bruger en kvalitetsstyringsmodel, som matcher certificeringskravene, er der ingen umiddelbare krav om en egentlig certificering. Men et certificérbart kvalitetsstyringssystem skaber troværdighed og kan sammenlignes med en prækvalifikation.

Et komplet virksomhedstilpasset DSF-kvalitetsstyringssystem med kvalitetshåndbogen i et ringbind samt tilsvarende data på en CD koster 6.900 kr.

DSF-medlemmer får 50 % rabat = medlemspris 3.450 kr.

På vintermødet den 4. februar 2011 vil modellen blive gennemgået såvel som de supplerende krav, der vil være nødvendige til en egentlig certificering.

Du kan bestille nu
Kvalitetshåndbogen kan købes allerede nu ved bestilling til DSF-Sekretariatet - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 70 20 48 20, så du kan nå et få leveret din egen virksomhedsmodel inden vintermødet og have den med til gennemgangen på mødet.

Da den enkelte version skal tilpasses den enkelte virksomhed, er der en leveringstid på ca. 4 dage.

Dansk Skoventreprenør Forening

sekretariatet

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside

Godt at vide...

Serviceoversigten

Med Serviceoversigten i hånden er beslutningstagere på alle niveauer godt rustet, når der skal findes velegnede skoventreprenører til løsning af alle typer opgaver inden for skovbrug og naturpleje. Læs mere her...

01.jpg