logo

Kennet Birch Vinderslev vinder DM i udkørsel af træ for fjerde år i træk

Traditionen tro afvikles DM i udkørsel af træ til Langesømessen. Her samles gæster med interesse for juletræer og pyntegrønt samt forskelligt maskineri på det smukke messeområde ved Langesø.

I år duellerede otte erfarne maskinførere på en af skovens specialmaskiner om at vinde vandrepokalen og den prestigefyldte titel. Der blev dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn. Kennet kørte mest præcist og med den hurtigste tid og vandt derfor konkurrencen for fjerde år i træk. I alt har Kennet vundet DM i udkørsel af træ ni gange.

Læs mere …

Generalforsamling 2020

Den 16. januar 2020 afholdt DSF generalforsamling. 

Forsamlingen på 24 deltagere repræsenterede 18 medlemsvirksomheder. De blev budt velkommen af DSF’s formand Nickolai Schlechter. Han foreslog på bestyrelsens vegne Bjarne Kallehauge som dirigent, hvilket forsamlingen tilsluttede sig med applaus.

Dirigenten fremlagde dagsordenen og konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var beslutningsdygtig.

Læs referatet fra generalforsamlingen her

 DSF Bestyrelse 2020 til hjemmeside 2

Generalforsamling i Dansk Skoventreprenør Forening

Pressemeddelelse

Læs mere …

Kennet Birch Vinderslev bliver danmarksmester i udkørsel af træ for andet år i træk

Pressemeddelelse

Læs mere …

Serviceoversigten 2018-2019

Se Serviceoversigten for 2018-2019 her

Langesø 2018 - resultater og billeder fra dagen

Resultaterne af Danmarks Mesterskaber i UDKØRSEL på Langesø Messen 2018

Læs mere …

DM&E og DSF byder på masser af action på stand 75 til dette års Langesømesse

To stærke foreninger DM&E og DSF ser frem til at byde gæster velkommen på stand 75 til Langesømessen den 16. august, som afholdes i Nordfyns smukke omgivelser nær det fynske gods Langesø. DM&E og DSF er i år garant for en action-præget stand, hvor DSF tilbyder dig en plads på første parket til træklatring og DM i udkørsel af træ. DM&E vil samtidig stå klar til at rådgive dig om forhold indenfor skov, vand og naturpleje.

Læs mere …

Ny formand i Dansk Skoventreprenør Forening - DSF

Skoventreprenør Nickolai Schlechter, Dronningmølle blev ny formand for Dansk Skoventreprenør Forening ved bestyrelsens konstituering umiddelbart efter foreningens generalforsamling i Vingsted den 19. januar 2018. Som formand efterfølger han Viggo Mortensen, Jyderup, der har ønsket at fratræde som formand efter at have beklædt denne post siden 2014.

Læs mere …

Markant ændring på Skov- og naturteknikeruddannelsen - Vi har brug for jer!

Vi skriver til jer for at orientere om de ændringer, der træder i kraft 1. januar 2018 på Skov- og naturtekniker uddannelsen.

Læs mere …

NY ORGANISATION PÅ SKOVSKOLEN

Fremover skal det være endnu lettere for de grønne sektorer at komme i kontakt med Skovskolen i Nødebo.

Læs mere …

Tæt løb ved DM i udkørsel

Med en tid på 8:31 gennemførte Kennet Birch Vinderslev banen ved DM i udkørsel, og den præstation gjorde ham til dette års Danmarksmester. Mesterskabets nr. 1 var skarpt efterfulgt af Anders Haarbye, der klarede banen på blot 15 sekunder mere og Josef Karlsson på en 3. plads, der fik en tid på 8:54.

Læs mere …

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside