logo

 Skovens dag 10. maj 2015 ”Skoven i fremtiden”

Skoventreprenørerne er både en naturlig og nødvendig aktør i skovbruget. Derfor også naturligt at benytte Skovens Dag søndag den 10. maj 2015 til at synliggøre faget over for omverdenen.
Det kan fx være at udstille (og evt. demonstrere) en skovningsmaskine – husk at det var en skovningsmaskine, der vandt titlen ”Danmarks vildeste maskine” i TV Ultra sidste år. Det kan også være en udkørselsmaskine, en flishugger eller andre spændende maskiner og arbejdsopgaver i skoven.

Benyt lejligheden til at profilere skoventreprenørens aktiviteter i fremtidens skovbrug. Tag kontakt til en af arrangørerne eller Alex Møllbach, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf. 3378 5205

Du kan se mere om Skovens Dag med 2015-temaet: ”Skoven i Fremtiden”

Skovforeningens rådgivning til skovejerne og medarrangører.

Håndbog om Skovens Dag 2015

Pressemeddelelse om Skovens Dag til publikum

Forsikringerne ved et publikumsarrangement
Vær opmærksom på at udstilling og demonstration af en skovmaskine også er dækket af maskinens normale ansvars- og kaskodækning, da det ikke er en selvfølge.
FPR har givet tilsagn om, at maskiner forsikret gennem Protector  også er dækket forsikringsmæssigt ved publikumsarrangementet Skovens Dag”.

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside

Godt at vide...

Serviceoversigten

Med Serviceoversigten i hånden er beslutningstagere på alle niveauer godt rustet, når der skal findes velegnede skoventreprenører til løsning af alle typer opgaver inden for skovbrug og naturpleje. Læs mere her...

01.jpg